Rendezvények

 

 

  1. Kulturális és szórakoztató rendezvények: Szórakoztatni és művelni szeretne... Az ötlet remek! A vele járó fárasztó szervezésektől azonban szeretne megszabadulni. Mi sem egyszerűbb! Ha kéri, A-tól Z-ig megszervezem és lebonyolítom kulturális rendezvényeit: fesztiválokat, színházi előadásokat, gyermekműsorokat, dalos, táncos esteket, falunapokat, alapítványi esteket...
  2. Amennyiben igényli, csupán részfeladatokat is átvállalok: hangtechnika, színpad, műsorszámok, magyar–német konferálás … tervezés, szervezés, lebonyolítás.
  3. Üzleti rendezvények: Ön üzleti rendezvényt, fogadást, konferenciát tervez, de a szervezéshez és a lebonyolításhoz kevés Ön egy személyben, vagy az Ön csapata. Nem probléma: a meghívóktól a lebonyolításig számíthat rám.
  4. Magyar–német esküvőszervezés: Esküvő előtt állnak. Gratulálok! A megszervezés azonban nagyobb gondot jelent, mint gondolta, hisz élete párja német anyanyelvű, Ön pedig magyar. Jó lenne a hagyományokat is megtartani. No, de melyiket? S jó lenne a vegyes nemzetiségű násznépet is szórakoztatni úgy, hogy még az Önök számára is emlékezetes maradjon ez a nap, de ne a fáradtság miatt. A szervezést és a lebonyolítást is szívesen átvállalom – meghívók, szállásfoglalás, az esküvő, a lakodalom lebonyolítása magyar–német szokásokkal…, s ha igényli, természetesen szívesen gondját viselem a német anyanyelvű vendégeknek is.
  5. Rendezvények marketingje: Már teljesen megszervezte a rendezvényt, mégis izgul, hogy nem lesz megfelelő számú nézősereg? Igaz, két plakát senkit sem vonz egy rendezvényre. Hát, ne ezen múljon! Megtervezem és kivitelezem a rendezvények marketingjét: meghívók, plakátok, szórólapok, hirdetések, internetes megjelenések …


 

Miben segíthetek?


Az Ön neve:Az Ön emailcíme:


Üzenet szövege:


Nincs ideje e-mailt írni?

Gál Rita

Puchheim
Tel.: 0049 89 200 85 617
E-mail: info@bandkservice.hu
Skype Me™!